• Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Η Εταιρεία


Λίγα Λόγια για εμάς


Το ψάρεμα είναι πάθος!

Το ίδιο πάθος που με ώθησε να ανοίξω αυτό το κατάστημα ειδών αλιείας πριν τέσσερα χρόνια.

Το Fishing Mania δημιουργήθηκε για τους λάτρεις του ψαρέματος, με πρωταρχικό σκοπό την σωστή εξυπηρέτηση τους, τόσο σε τεχνικά και υλικά θέματα, όσο και στην φιλοξενία τους στον καθαρόαιμο αλιευτικό του χώρο.

Σήμερα το Fishingmania, με την δική σας στήριξη, αποτελεί ένα από τα πιο δραστήρια καταστήματα ειδών αλιείας με εξειδίκευση σε κάθε τεχνική που εμπλέκονται τεχνητά και όχι μόνο, ενώ πολλά από τα προϊόντα μας τα έχουμε σε αποκλειστικότητα.

 Κοντά μας ο κάθε ψαράς, αρχάριος ή προχωρημένος θα έχει την δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις και να αποκομίσει γνώσεις για τεχνικές όπως Spinning, Shore Jigging, Egging,  Rock Fishing, Surf Casting, Εγγλέζικο, Vertical jigging, Μολύβι Φύλακας, Συρτή, και άλλες τεχνικές.

Στον άριστα διαμορφωμένο χώρο μας, ο Γιώργος Φαντάρος και το εξειδικευμένο προσωπικό του, είναι στην διάθεσή σας με την ανόθευτη ερασιτεχνική τρέλα τους για ψάρεμα, να σας γνωρίσουν απο κοντά, και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους μαζί σας.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά, όμως επειδή αυτό για κάποιους είναι δύσκολο, το Fishingmania διαμόρφωσε αυτό το site που μυρίζει θάλασσα, ώστε να εξυπηρετηθούν και αυτοί. Σας ευχαριστούμε που βρισκόσαστε κοντά μας και δεσμευόμαστε με το να σας προσφέρουμε τα μοναδικά προϊόντα μας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές